Maastrichtersteenweg 402
3700 Tongeren - België

Tel : 012 74 71 78
Fax : 012 45 64 36
info@legubest.be
BTW BE0501 715 870

Legubest in Tongeren, uw leverancier van vers fruit en groenten

Legubest is uw leverancier voor fruit en groenten in Tongeren. Hier mag u altijd zeker zijn van 100% kwaliteit en op en top verse producten.

Versheid voorop

Versheid én kwaliteit gaan bij Legubest uit Tongeren hand in hand. Het familiebedrijf startte in 2013 en biedt sindsdien een ruim en divers assortiment aan van groenten en fruit. Alle producten worden aangekocht op veilingen of rechtstreeks bij de telers. Hierdoor slaagt Legubest erin vlot in te spelen op de behoeftes van de klant. Het familiebedrijf verdeelt producten in België en Nederland.

Hoeveelheid op maat

Legubest is een leverancier voor fruit en groenten voor kleine of grote volumes. Bij dit jonge familiebedrijf ligt de focus op versheid, kwaliteit en een klantgerichte aanpak. U mag zich dagelijks verwachten aan verse producten die net geoogst werden. U wordt geholpen door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die uw producten snel én aan een correcte prijs voor u klaarleggen of aan huis leveren op het tijdstip van uw keuze. Kom zeker eens langs en maak uw keuze uit het kraakvers assortiment of plaats uw bestelling online.